Skip to content Skip to footer

Biblioteka Qendrore
Universitare

BQU në numra

Libra, Gazeta, Revista, Salla, Lexues...

Huazoni, Rezervoni

Merrni ndihmë të avancuar kërkimore në dhjetëra fusha lëndore.

Hapësirat e studimit dhe PC

Pershkrimi..

BQU në numra

Libra, Gazeta, Revista, Salla, Lexues...

Huazoni, Rezervoni

Merrni ndihmë të avancuar kërkimore në dhjetëra fusha lëndore.

Hapësirat e studimit dhe PC

Pershkrimi...

Biblioteka punon

8:00 AM – 4:00 PM

Biblioteka punon

8:00 AM – 4:00 PM

Resurse Digjitale

eBooks

Audiobooks

Videos

Music

Magazines

eBooks

Audiobooks

Videos

Music

Magazines

Librat e fundit